Fókuszban

Indul a Hangyapass #01

Országszerte 12 városban kapható a magyarhangya első, 6 filmből álló bérlete, a hangyaPASS#01. A vetítéssorozat május 24-én veszi kezdetét, az ezt megelőző héten a szervezők ellátogatnak a programban résztvevő városokba, hogy a helyi fiatalokkal, mozisokkal és a mozgalom további támogatóival személyes kapcsolatukat erősítsék.

Lokális szponzorációs kampányuk keretén belül a helyi cégek, szervezetek közvetlenül saját városuk mozijait és közönségét támogathatják. Ennek köszönhetően Szombathelyen több gazdasági szereplő is összefogott, így a hangyaPASS#01 árát ott 2300 Ft-ra csökkentették.

A magyarhangya projekt felvezetéseként az AKADJ KI plakát- és videó kampánnyal és a MOZDULJ MEG A MOZIDÉRT matricasorozattal indított. Ezután az általuk képviselt közösségi alapú filmforgalmazási rendszerről szöveganimációt készítettek
Május 3-án 21.00 órakor pedig Battha Gáspár és az illuvision egy vizuális show keretében a Corvin mozi homlokzatára festette a hangyaPASS#01 filmjeit. A fényfestést megelőző munkálatokról és az eseményről pixillációjukat itt lehet megnézni.
A magyarhangya.hu oldalon, a fényfestéssel egy időben jelent meg az ANTrailer, amely Magyarország első interaktív filmelőzetese, amelyben Homola Dániel egyetlen, irányítható videóba ágyazta be a filmekhez kapcsolódó rengeteg érdekességet és információt.

A bérlet filmjei előtt kisfilm premierek (by Daazo) és előzetesek (a hangyaPASS #02 filmjei szavazásra bocsátva) valamint élő bejelentkezés szórakoztatja majd a közönséget.

 

A hangyaPASS#01 vetítések időpontjai:

Május 24. kedd 20h: A prímszámok magánya
Május 27. péntek 20h: Enter the Void
Május 31. kedd 20h: Attenberg
Június 7. kedd 20h: Mint hal a vízben
Június 21. kedd 20h: Vagyunk, akik vagyunk
Június 28. kedd 20h: Tilva Ros

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..