Fókuszban Hírek

Izgalmasnak ígérkezik a Quantico

QUANTICO01Az AXN egyik újabb sorozatában, a Quanticóban bepillantást nyerhetünk az újonc FBI-ügynökök cseppet sem unalmas hétköznapjaiba, ráadásul egyikőjüket egy nagyszabású, New York városát célba vevő terrortámadás kitervelésével is meggyanúsítják.

A sorozat főszereplője a 34 éves indiai Priyanka Chopra, aki történelmet írt ezzel a szereppel, ugyanis nemcsak ő az első dél-ázsiai, hanem az első bollywoodi színésznő is, aki amerikai tévésorozatban kapott főszerepet. Chopra az 1989-es Baywatch sorozat mozifilm változatában is játszani fog, ezt jövő tavasszal láthatják a rajongók. A sorozat nem szűkölködik azonban helyes pasikban sem. Jake McLaughlin, aki katonai múlttal a háta mögött lett színész és Irakban is szolgált, igazi szívtiprót játszik, míg a 25 éves Graham Rogers, aki viszonylag újonc a szakmában, hozza a jóképű, szomszéd fiú típusát.

A kritikusok a Grace Klinika és a Homeland találkozásaként jellemezték a Quanticót, melynek alkotója az a Joshua Saffron, akinek a rendkívül szórakoztató Pletykafészek című sorozatot is köszönhetjük. Összeesküvős akció-thriller, avagy konspiráció minden szinten, váratlan fordulatok, kiszámíthatatlan karakterek, szerelmi afférok – ezt ígérik a Quantico alkotói.

További érdekesség, hogy a forgatás egy része a montreali Olimpiai Stadionban zajlott, amelyet nem zártak le, miközben az olimpikonok és paralimpikonok ugyanúgy edzettek, mintha nem lenne körülöttük éppen felvétel.

A Quantico első évada szeptember 6-ától minden kedden 21:00 órától látható az AXN csatornán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..