Fókuszban Hírek

Jay Gatsby novemberben Budapesten bulizik

gatsbyhki_160310_haj_7846Nincs olyan, aki ne ismerné a pezsgős poharat felénk nyújtó nagy Gatsby képét Leonardo DiCaprio tolmácsolásában. Már ez a kép is sokat sejtet arról, hogyan mulat F. Scott Fitzgerald hőse – aki pedig látta Baz Luhrmann legutóbbi adaptációját, annak nem lehet kétsége afelől, hogy ez az a parti, amit senki se hagyna ki. November 5-én most végre Budapesten is alkalmunk nyílik átélni a nagy Gatsby életérzést, a Party like Gatsby programsorozat jóvoltából.

Igazi összművészeti élményben lesz része annak, aki november 5-én korhű ruhát ölt és elmegy a Symbolban található Gatsby rezidenciára, ahol bizony az év partijával várják a szervezők az időutazásra vágyókat. A Party like Gatsby 2013-tól kezdve Európa 11 országának 20 városban látta már vendégül meghívottjait, és vibráló, egész estés show-val kápráztatta el őket. Az elragadó színházi, cirkuszi, táncos elemekből felépülő performanszok, modern swing koncert, és az ezt követő, hajnalig tartó vad parti tökéletes kombinációja tízezrek szívét hódította már meg. Több tucat művész, mint balett-, burlesque-, charleston, és lindy hop táncosok, illetve artisták, légtáncosok, cirkuszi mutatványosok, varázslat, élőzene és DJ-k nyújtanak lenyűgöző élményt, felejthetetlen látvánnyal.

További információk az eseményről itt.

Az esemény Facebook oldala itt érhető el.

gatsbyhki_160310_haj_7431

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..