Hírek

Pénteken kezdődik a 10. Artmozik éjszakája!

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

Már csak kettőt kell aludni, s egy éjszakán át nem szükséges aludni: már ha persze a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe termeiben ülünk majd, s filmeket nézünk, péntek estétől szombat hajnalig.

Idén már tizedszer lehet a műsort böngészve tervet készíteni arról, hogy mely filmeket, s milyen sorrendben nézzünk meg egyetlen éjszaka!

Néhány hónapja még csak álom volt, ami idén is valóság lehet. Augusztus 27-én, péntektől szombat reggelig ismét fel lehet tenni a karszalagot, hogy a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán és a Kino Cafe termeiben a lehető legtöbb filmet nézhessenek meg az artmozik barátai.

Az olyan premier előtti vetítések mellett, mint a Soha többé nem fog havazni, vagy a Kedves elvtársak, két kultfilmek is visszatérnek a vásznakra.

Az Életrevalók című francia klasszikus mellett többek között az Oldboyt is újranézhetik az igazi szinefilek.

De néhány heti premierfilmet is le lehet akár „darálni” most pénteken: műsoron lesz A rózsák királynője, az Amíg tart a nyár és a Notting Hill-i cukrászda – a magyar filmek közül pedig el lehet még csípni a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, az Így vagy tökéletes, a Tobi színei, az Éden és a Hét kis véletlen című alkotásokat is. A Még egy kört mindenkinekből pedig két vetítést is lesz!

A részletes program itt tekinthető meg.

Keleti Léda

Podcast

Hirdetés

Hirdetés