Hírek

10 év után folytatódik a Futurama

A Hulu égisze alatt éled újjá az egyik legsikeresebb animációs sci-fi sorozat, a Futurama. Sőt, a jól ismert hangok is szinte mind visszatérnek!

A Deadline híre alapján 10 év után folytatódik a Futurama, amely 1999 és 2013 között futott eredetileg. A hatalmas rajongói táborral bíró alkotás újabb évada 2023-ban érkezik ezúttal a Hulu streaming kínálatában.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az eredeti szereplőgárda nagy része szintén visszatér. Egy fontos kivétellel!

A sorozat híres robotját, Bendert megszólaltató John DiMaggio egyelőre nem csatlakozott a projekthez. Noha a Futurama felélesztéséről szóló sok hónapos tárgyalások természetesen a színészekre is kiterjedtek, az ő esetében nem bizonyultak eredményesnek az egyeztetések.

Persze a remény hal meg utoljára, hiszen állítólag mindkét fél szívesen venné a közös munkát, ha meg tudnának egyezni a részletekben.

Ha ez sikerül végül, DiMaggio is felsorakozhat Billy West, Katey Sagal, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr és David Herman mellé.

Az eredeti sorozat története egy pizza futárról szólt, akit véletlenül lefagyasztanak 1999-ben, hogy aztán 2999-ben ébredjen fel.

Noha pontos premierdátumról korai még beszélni, az biztos, hogy valamikor 2023-ban folytatódik majd a Futurama.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés