Hírek

10 másodpercben mond el mindent az új Kingsman előzetese

Még messze a szeptember, de a 20th Century Fox nem hagy minket Kingsman-csemege nélkül: végre itt az első előzetes.

Már amennyire előzetesnek lehet nevezni azt a tíz másodpercnyi információadagot, amit közzé tettek. A Kingsman: The Golden Circle teaserében ugyanis inkább csak felvételtöredékeket láthatunk. Arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy megteremtse a Kingsman-hangulatot – amit mi olyannyira szerettünk, hogy egy teljes hetet szenteltünk neki!

Az új filmben hőseinknek (Taron Egerton, Mark Strong, Sophie Cookson) új kihívással kell szembenézniük, miután olyannyira szilárdnak hitt rendszerük összeomlott. Ezúttal egy amerikai kémszervezet, a Statesman tagjaival kell szövetkezniük egy közös ellenséggel szemben, hogy így mentsék meg a világot.

A teaser alaposabb megfigyelésével megtudhatjuk, hogy az alkotók ezúttal a western műfaját is belecsempészik az eredetileg ízig-vérig brit kémfilmbe, hogy életre kel Harry Hart (Colin Firth) régóta halott kutyája, és kulcsfontosságú szerepe lesz a whiskey-nek és a pillangóknak.

Persze ez így nem sok, de az előző rész és a bővülő stáblista alapján bizakodóak lehetünk! Az új részt is Matthew Vaughn rendezi (neki köszönhetjük a Ha/Vert és az X-Men: Az elsőket is), a szereplők között pedig ott szerepel Channing Tatum, Julianne Moore, Jeff Bridges és Halle Berry is. Legnagyobb örömünkre pedig Colin Firth is visszatér valamilyen formában.

A Kingsman: The Golden Circle-t szeptember 29-én mutatják be.

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya