Hírek

10 nézőkedvenc sorozatot is folytat a CW – Új évadot kapott a Riverdale is!

Nem elég, hogy a Gossip Girl is folytatódhat, másik 10 olyan sorozatot is folytat a CW, amelyek nagy rajongói táborral rendelkeznek – írja a Collider.

A CW csatorna továbbra is hasít, és a legújabb nyilatkozatuk szerint 10 közönségkedvenc sorozatot is folytatnak az idei szezonban. A CW elnöke, Mark Pedowitz jelentette be, hogy a csatorna szélesíti a sorozatok terét, azaz mostantól 6 estén át, a vasárnapot is felhasználva tűznek majd műsorukra új és friss tartalmakat.

A visszatérő sorozatok között találjuk az Arrow-t, a Black Lightningot, a Charmedot, a DC’s Legends of Tomorrow-t, a Dynastyt, a The Flasht, a Legaciest, a Riverdale-t, a Supergirlt és az Odaátot is. Utóbbi teljesen parádés módon a 300. epizódjához közelít.

A jó hír azonban itt nem áll meg, hiszen nemcsak a 10 sorozat folytatása érkezik, de a csatorna másik 5 alkotást is felkarol a pilotot követően. Ezek a Jane the Novella, a Katy Keene, a The Lost Boys és a Batwoman, illetve egy egyelőre cím nélkül futó Nancy Drew projekt.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya