Hírek

Drac nyaralni indul – Hotel Transylvania 3. teaser

Imádtuk a Hotel Transylvania mindkét részét – most pedig úgy tűnik, újabb kalandra indulnak kedvenc szörnyeink. A teaser szerint a harmadik epizódban a rémes csapat vakációzik. 

Drac (Adam Sandler) miután elsimította a családi feszültségeket, Mavistől (Selena Gomez) hajóutat kap ajándékba. Természetesen a családfő nem indul nyaralni barátai nélkül, így végül Johnny (Andy Samberg), Frank (Kevin James), Griffin (David Spade), Wayne (Steve Buscemi), Murray (Keegan-Michael Key), Wanda (Molly Shannon), Eunice (Fran Drescher) és persze a nagypapi, Vlad (Mel Brooks) is a hajón köt ki.

Hotel Transylvania harmadik része 2018. július 13-án érkezik a mozikba, a rendezői székbe ismét Genndy Tartakovsky ül.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya