Hírek

Drac nyaralni indul – Hotel Transylvania 3. teaser

Imádtuk a Hotel Transylvania mindkét részét – most pedig úgy tűnik, újabb kalandra indulnak kedvenc szörnyeink. A teaser szerint a harmadik epizódban a rémes csapat vakációzik. 

Drac (Adam Sandler) miután elsimította a családi feszültségeket, Mavistől (Selena Gomez) hajóutat kap ajándékba. Természetesen a családfő nem indul nyaralni barátai nélkül, így végül Johnny (Andy Samberg), Frank (Kevin James), Griffin (David Spade), Wayne (Steve Buscemi), Murray (Keegan-Michael Key), Wanda (Molly Shannon), Eunice (Fran Drescher) és persze a nagypapi, Vlad (Mel Brooks) is a hajón köt ki.

Hotel Transylvania harmadik része 2018. július 13-án érkezik a mozikba, a rendezői székbe ismét Genndy Tartakovsky ül.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya