Hírek

13 év után újra együtt játszik Brad Pitt és George Clooney

Brad-Pitt-George-Clooney-Ocean's-Eleven

A Pókember – Hazatérés és Idegenben című filmek rendezőjének új thrillerében szerepel újra együtt George Clooney és Brad Pitt.

A Marvel Pókember filmjeit rendező Jon Watts rendezi, írja és producerálja azt a thrillert, ami újraegyesíti George Clooney-t és Brad Pittet. A Collider szerint a filmnek még nincs premierdátuma (ahogyan címe sem), de ez a nagyméretű projekt lázban fogja tartani a filmes világot az elkövetkező időszakban.

Watts mellett Clooney és Pitt is producerei lesznek a filmnek, mindketten saját produkciós cégeiken keresztül. Clooney a Smokehouse Pictures, míg Pitt a Plan B alatt fog tevékenykedni. Watts mellett más író neve eddig nem merült fel. A cselekményről csupán annyit tudunk, hogy

a film két egyedül dolgozó illegális ügyekkel foglalkozó vállalkozót követ (Clooney és Pitt), akiket ugyanarra a munkára szerződtetnek.

A filmért jelenleg számos stúdió is versenyez, köztük az Apple, a Netflix, a Lionsgate, az Amazon, a Universal és a Sony. A meccs tehát nem lejátszott, a film mozis forgalmazásba is kerülhet, de elképzelhető, hogy valamelyik streamer csap le rá.

Clooney és Pitt összesen öt filmen dolgozott együtt az évek során. Először a 2001-es Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című Soderbergh filmben. A heist mozit két folytatást is kapott: Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét, Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik. A két színész játszott együtt a 2002-es Egy veszedelmes elme vallomásaiban is, legutóbb pedig a 2008-as Égető bizonyítékban szerepeltek együtt.

Watts Hollywood egyik elsőszámú író-rendezőjévé vált az évek során. Neki köszönhetjük az MCU mindkét Pókember filmjét, és persze a harmadikat is, aminek előzetese jól megkeverte a lapokat. Watts rendezi ezen kívül az új Fantasztikus négyes filmet is, de a rendező a fentiek alapján készen áll a nagy blockbusterekre a képregényuniverzumon túl is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com