Hírek

A 13 Reasons Why sztárja a Bosszúállókkal találkozik

Katherine Langford, a 13 Reasons Why leköszönő főszereplője a Marvel legnagyobb várakozást övező projektjében, az új Bosszúállók filmben kapott szerepet.

A 2 milliárd dolláros nemzetközi összbevételt is meghaladta a Bosszúállók: Végtelen háború című szuperhőseposz. A Marvel Studios tízévnyi filmtermését lezáró nagy finálét azonban kettévágták: a második félidőt 2019-ben láthatjuk. A nemrég befejezett forgatás azonban nem jelenti azt, hogy ne merüljenek fel újabb nevek, akik szerepelnek a filmben.

Most a 22 éves Katherine Langfordról derült ki, hogy részese a produkciónak. A Kszi, Simonban és a 13 Reasons Why-ban megismert színésznő karakterének kilétét egyelőre titok övezi. Statisztaszintű szerepet biztosan nem fog kapni, hiszen Langford mégis csak egy Golden Globe-jelölt, ráadásul feltörekvő fiatal, akit sok évre le lehet még kötni egy visszatérő szereppel.

Az egyelőre cím nélküli Bosszúállók-folytatás 2019. április 25-én érkezik a magyar mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés