Hírek

15 év után véget ér a Gyilkos elmék

Gyilkos elmék jelenleg a 14. évadánál tart, és már csak egy utolsó záróévad erejéig tér vissza.

Variety értesülései szerint még egyszer utoljára visszatér a képernyőre, de utána véget ér a Gyilkos elmék. Az utolsó évad 10 részes lesz, amit a 14. szezon éppen most készülő epizódjaival egyszerre forgatnak majd le. A zárórészekkel együtt összesen 325 epizódja lesz a szériának. A Gyilkos elmék így a tévétörténelem egyik leghosszabb sorozata lesz.

A krimi egy csapat FBI-os profilozót követ, akik Amerika legbetegebb elméjű sorozatgyilkosai után folytatnak hajtóvadászatot. Jelenleg Joe Mantegna, Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Aisha Tyler, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez és Daniel Henney alkotják a Gyilkos elmék színészgárdáját.

A sorozat az amerikai CBS csatorna egyik alapköve, és bár a nézettsége csökkent az elmúlt években, a Gyilkos elméknek is megvan a maga elkötelezett rajongótábora.

Címkék

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.