Hírek

Benedict Cumberbatch és Colin Firth – Itt az 1917 előzetese

Benedict Cumberbatch és Colin Firth viszik a főszerepeket Sam Mendes 1917 című háborús filmjében. Itt a film első, székbe szögező előzetese.

Még tavaly nyáron felröppent a hír, hogy Sam Mendes ezúttal nemcsak rendezője, hanem forgatókönyvírója is lesz filmjének. Akkor még csak annyit lehetett tudni, hogy egy I. világháborús filmről van szó, de ma az Amblin Partners közzétette a film első előzetesét.

Az 1917 előzeteséből kiderül, hogy a történet egy lehetetlen küldetés nehéz és még nehezebb pillanatait mutatja majd be. Két fiatal brit katona feladata, hogy eljuttasson egy üzenetet, amelyen 1600 ember élete múlik. Egyenesen egy csapdába sétálnak, de akkor is el kell juttatniuk az üzenetet. Ráadásul az egyikük bátyja az 1600 ember közül az egyik. Ezzel elindul a lehetetlen harc az idővel, ami ezzel a legfőbb ellenséggé válik a csatatéren.

Ha elbuknak, vérfürdő lesz. Sok szerencsét!” – így hangzanak a parancs utolsó mondatai.

Az 1917 forgatása idén áprilisban kezdődött. Benedict Cumberbatch és Colin Firth mellett felbukkan még Andrew Scott, Daniel Mays, Adrian Scarborough és Jamie Parker.

A rendező, Sam Mendes Krysty Wilson-Cairnsszel közösen írta a forgatókönyvet. A bemutató 2019 decemberében várható.

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya