Hírek

1950-ben játszódhat Skarlát Boszorkány és Vízió saját sorozata

A mozivászon, a tévéképernyő és a Netflix után a Marvel szuperhősei újabb platformon bukkannak fel: a Disney+-on is tiszteletüket fogják tenni egy-két éven belül. A WandaVisiont például már ősztől kezdik is forgatni.

Még éppen csak megvolt a Bosszúállók: Végjáték premierje, máris érkeznek arról információk, hogy mi más vár még a rajongókra a Marvel Filmes Univerzumban. Noha a nagyvásznon egyelőre csak a Pókember: Idegenbenről tudunk biztosat, és más címekről többnyire csak sejtéseink lehetnek, ez nem azt jelenti, hogy lustálkodnának a szuperhősök.

A Marvel Studios ugyanis a Disney saját streaming szolgáltatásán, a Disney+-on tervezi bemutatni olyan szereplők kalandjait, akik a filmeken inkább kispadra szorultak. A Varietynek adott interjújában Elizabeth Olsen, a Bosszúállók-filmek Skarlát Boszorkánya elárult néhány részletet a tervezett WandaVisionről.

Több különböző képregényből merítünk, Wandáról és Vízióról fog szólni. Mutattak nekünk egy képet, amelyen mi vagyunk az ötvenes években” – árulta el a színésznő. Azt is hozzátette, hogy a végső produktum körülbelül hat óra lesz, aminek a forgatása ősszel kezdődik. A két hős románca a képregényekben is meghatározó, a filmeken azonban egyelőre nem sok időt szenteltek neki. Egy sorozat jó esély lenne elmélyíteni a kapcsolatukat, ami talán még fájdalmasabbá tenné a Végtelen háború történéseit.

Fotó: Variety

Az írói és showrunneri feladatokat Jac Schaeffer, a Marvel Kapitány egyik forgatókönyvírója vállalja. Elizabeth Olsen mellett Paul Bettany is visszatér, hogy magára öltse Vízió szerepét. Várható premierdátum még nincs.

Az Amerikában novemberben induló Disney+ az óriásvállalat egyik legfontosabb projektje jelenleg. A Disney- és Pixar-alkotásokon kívül a legnagyobb vonzerőt a Star Wars mellett a Marvel-univerzum hőseivel készült exkluzív tartalmak jelenthetik. A WandaVisionön kívül a Lokit és a The Falcon and The Winter Soldiert biztosra ígérik, de egy Jeremy Renner főszereplésével készülő Sólyomszem-sorozatról is hallani pletykákat.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com