Hírek

2 millárdos összbevétel felé zakatol a Bosszúállók: Végjáték

A hétvégén elérheti a 2 milliárd dolláros összbevételt a Bosszúállók: Végjáték. A Marvel eddigi legsikeresebb filmje hihetetlen számokat produkált eddig is.

Befejező részéhez ért a Bosszúállók. Az előző héten bemutatott film máris átlépte az 1 milliárdos határt: jelenleg 1,480 milliárd dolláros összbevétellel rendelkezik. A Deadline cikke alapján azonban teljesen reális az is, hogy az alkotás behúzza a 2 milliárd dollárt is a hétvége lezárultával.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A keddi adatokkal olyan filmeket szárnyalt már le a szuperhős eposz zárása, mint a Harry Potter-filmek befejező alkotása vagy a Jurassic World. Jelenleg a keddi nemzetközi bevételeket tekintve a 6. helyen áll a film, és még csak egy hete fut. A jóslatok szerint simán hátrébb fogja szorítani a Végtelen háborút és a Star Wars: Az ébredő Erőt, de egyesek szerint a Titanic 2. helye sincs biztonságban. Az egyelőre kérdésesebb, hogy mennyire hamar ül le az érdeklődés a film iránt. Ha az emberek nagyja, aki eddig meg akarta nézni, az meg is nézte már, akkor az Avatar listavezető pozíciója valószínűleg nem változik.

Tudtad, hogy már forognak az új Avatar-filmek?

A film összességében egyelőre a 8. helyen áll teljes bevételi adatokat tekintve. Az USA-n kívül Kínában látták legtöbben eddig, őket követi az Egyesült Királyság, Korea, Mexikó és India.

A Végjáték egyébként itthon is hatalmasat tarolt: minden eddigi rekordot megdöntött a hétvégén. A filmre több mint 340 ezren voltak kíváncsiak, összesen 540 millió forintot generálva. Ezzel az élen álló két Star Wars-film csúszott lejjebb.

Kérdés persze, hogy a decemberben érkező záró Star Wars-film majd milyen eredményeket produkál, de addig egyelőre a Bosszúállók: Végjátéknak áll a zászló.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés