Hírek

20 év után térnek vissza Roswell ufói

A ’90-es évek egyik meghatározó sci-fi/tinisorozata, a Roswell 20 év után folytatódik. A 3 évadot és 61 epizódot megélt sorozat, amely elindította Katherine Heigl és Colin Hanks karrierjét, illetve világhírűvé tette Dido Here With Me című dalát, most új köntösben tér vissza.

Roswell: New Mexico – amely egyszerre reboot illetve folytatás, hiszen erősen épít a ’99-es sorozatra – középpontjában Liz Ortecho (Jeanine Mason) áll, aki beteg apja miatt visszatér Roswellbe, melynek tíz esztendővel ezelőtt a nővére halála után fordított hátat. Liz találkozik gyerekkori szerelmével, Maxszel (Nathan Parsons) aki rendőrként dolgozik. Hamarosan rájön, hogy Max és két testvére földönkívüliek, különleges képességekkel megáldva. A lánynak nehézséget okoz megőrizni ezt a titkot a barátai előtt. Ám a titkos kormányzati összeesküvés azzal fenyeget, hogy veszélybe sodorja Maxet és családját – és Lizt is.

A sorozat finoman, de határozottan utal Donald Trump nemzetközi politikájára is (bevándorlás, amerikai-mexikói határfal stb) illetve okosan épít az 1947-es (állítólagos) ufókatasztrófa keltette városi legendára. A 13 részesre tervezett évad első epizódja már elérhető az HBO GO-n eredeti nyelven, magyar felirattal. Az epizódok az USA premierrel egyidőben szerdánként, hetente érkeznek az HBO GO-ra. A sorozat szinkronos tévépremierje előreláthatólag tavasszal lesz az HBO-n.

Sajtóközlemény

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com