Hírek

2016-ra sem maradunk szemfényvesztés nélkül

szemfenyvesztok2 Magyar nyelvű előzetest kapott a Szemfényvesztők nyáron érkező második része. A megszokott látványvilág, a megszokott pörgés, a megszokott hatásos hatásvadászat és a megszokott csapat mellé csatlakozó Daniel Radcliffe vár ránk jövőre.

A folytatás történetében a négy jótékony bűvész egy hatalmas ellenféllel találja magát szembe, aki etikátlan mutatványok és megoldások használatával vádolja a csapatot. Hogy nevüket tisztázzák, egy az eddigieknél is nagyobb és hihetetlenebb mutatványra készülnek, amihez az előzetes kapcsán már ismert és új segítők is melléjük állnak.

A filmet John M. Chu rendezi, aki korábban inkább rövid- és dokumentumfilmekkel foglalkozott, bár az ő munkája a G.I. Joe: Megtorlás és két Step Up film is. A korábbi filmből megismert szereplők közül pedig újra láthatjuk Jesse Eisenberget, Dave Francot, Woody Harrelsont, Michael Cainet, Morgan Freemant és Mark Ruffalot is. A négyes női tagját most Lizzy Caplan alakítja, míg a már említett Radcliffe újoncként szerepel.

Az előzetes ismét egy nagyszabású filmet ígér, amely ha nem is lesz 2016 legjobbjai között, de két órára kikapcsolja az embert, ámulatba ejti és elszórakoztatja. Néha ennél nem is kell több!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés