Hírek

2016 tavaszán kezdődhet Richard Pryor életrajzi filmjének forgatása

richard-pryorKüzdelmes évek után Lee Daniels végre zöld lámpát kapott, így elkészítheti a Richard Pryor: Is It Something I Said? című életrajzi filmet.

A főbb szerepek már ismertek, Mike Epps, Eddie Murphy és Kate Hudson játszhatják majd a jelentősebb karaktereket, és hozzájuk csatlakozott Oprah Winfrey – írja a movieweb.com.

A márciusban rajtoló forgatások során a címszerepben Mike Epps tűnik majd fel, Eddie Murphy pedig Richard Pryor édesapját, Leroy „Buck” Pryort kelti majd életre, még Kate Hudson Richard özvegyét, Jennifer Lee Pryort alakítja majd. Oprah Winfrey Pryor nagymamájaként tűnik majd fel, aki arról hírhedt, hogy bordélyházat üzemeltetett, miközben a kis Richardot nevelte.

A forgatókönyvet Bill Condon (aki jelenleg a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát rendezi) és Danny Strong szállítja, a kreatív csapat tagja továbbá Jennifer Lee Pryor és Bruce Cohen is.

A film nemcsak a komikus színpadon töltött éveit mutatja majd be, hanem életének kevéssé ismert részleteit is a születésétől a haláláig.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com