Hírek

2019 áprilisától forog az Indiana Jones 5

2019-től forog, 2020-ra pedig mozikba is kerül a legújabb Indiana Jones-film. Steven Spielberg bejelentette, hogy a franchise következő, 5. darabja megkapta a dátumokat, ráadásul még Harrison Ford is visszatér – írja a ComingSoon.

Továbbra sem teszi le az ostort Harrison Ford. Az Indiana Jones immáron az 5. résszel jelentkezik két év múlva. A filmet rendező Steven Spielberg bejelentette, hogy a forgatás várhatóan 2019 áprilisában kezdetét veszi, a kész alkotás pedig 2020-ra a mozikba kerül. A történet azonban nem áll meg itt: Bob Iger kategorikusan azt mondta, hogy nem az 5. lesz az utolsó Indiana Jones-rész.

A történetet egyelőre nem tudni, de a forgatókönyvet a 4. filmet is jegyző David Koepp írja majd. És mondjon bárki bármit az előző darabról, az eddigi 4 alkotás több mint 2 milliárd dollárt hozott a konyhára, úgyhogy egy jó oka már biztosan van annak, miért is nem akarnak leállni a készítők.

A főszerepben ismét visszatér Harrison Ford, de hogy a 4. film többi szereplőjével mi lesz, azt egyelőre nem tudni.

Steven Spielbergtől legutóbb A Pentagon titkai című filmet láthatta a hazai közönség, míg a Ready Player One március végén kerül a mozikba.

Harrison Fordnak pedig úgy tűnik, mostanában a folytatások töltik ki az idejét. A 2015-ös Star Wars-filmben Han Solo szerepébe bújt vissza, míg a Szárnyas fejvadász 2049-ben Deckard karakterét élesztette újra az ikonikus sci-fi folytatásában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.