Hírek

2021 júniusában jön a Jurassic World 3!

Bár a Jurassic World önmaga is jócskán megosztóra sikeredett, a pénz beszél Hollywood-ban, úgyhogy nem elég, hogy a folytatás már itt kopogtat az ajtón, a széria 3. része is premier dátumot kapott már – írja a HollywoodReporter.

Tíz nap eltéréssel kerül majd a mozikba a Jurassic World második és harmadik része, persze van köztük másik 3 év is. A Jurassic World: Bukott birodalom június 22-től látható, míg a 3., egyelőre cím nélkül futó alkotás június 11-én tartja a premierjét.

A Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült első és második filmet Colin Trevorrow és J.A. Bayona rendezték ebben a sorrendben. A harmadik alkotás egyelőre rendező nélkül áll, sőt az sem biztos egyelőre, hogy Pratt és Howard visszatérnek-e a dínós franchise-ba.

Azt viszont már most tudni, hogy a forgatókönyvet Trevorrow és Emily Carmichael írják majd, ahogy azt is, hogy Steven Spielberg executive producerként vesz majd részt a projektben.

Hogy pontosan miről szól majd a film, az hét pecsétes titok, de a második rész bemutatása után nyilván lesz egy irányvonal a nézők fejében. Addigra egyébként akár egyéb új információk is érkezhetnek a filmhez, hiszen a június még odébb van.

És hogy mekkora létjogosultsága van a harmadik résznek? Ha azt nézzük, hogy az első film 1,6 milliárd dollárt hozott a konyhára és a Bukott birodalom sem ígérkezik jelentősebben kisebb bevételű filmnek, máris megvan a válasz. A fanyalgók azonban felfoghatják úgy is, hogy amíg az első film nem volt több egy CGI-orgiával megtömött utánzásnál, addig az újabb két alkotás talán hoz valami frisset és izgalmasat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com