Hírek

2021 júniusában jön a Jurassic World 3!

Bár a Jurassic World önmaga is jócskán megosztóra sikeredett, a pénz beszél Hollywood-ban, úgyhogy nem elég, hogy a folytatás már itt kopogtat az ajtón, a széria 3. része is premier dátumot kapott már – írja a HollywoodReporter.

Tíz nap eltéréssel kerül majd a mozikba a Jurassic World második és harmadik része, persze van köztük másik 3 év is. A Jurassic World: Bukott birodalom június 22-től látható, míg a 3., egyelőre cím nélkül futó alkotás június 11-én tartja a premierjét.

A Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült első és második filmet Colin Trevorrow és J.A. Bayona rendezték ebben a sorrendben. A harmadik alkotás egyelőre rendező nélkül áll, sőt az sem biztos egyelőre, hogy Pratt és Howard visszatérnek-e a dínós franchise-ba.

Azt viszont már most tudni, hogy a forgatókönyvet Trevorrow és Emily Carmichael írják majd, ahogy azt is, hogy Steven Spielberg executive producerként vesz majd részt a projektben.

Hogy pontosan miről szól majd a film, az hét pecsétes titok, de a második rész bemutatása után nyilván lesz egy irányvonal a nézők fejében. Addigra egyébként akár egyéb új információk is érkezhetnek a filmhez, hiszen a június még odébb van.

És hogy mekkora létjogosultsága van a harmadik résznek? Ha azt nézzük, hogy az első film 1,6 milliárd dollárt hozott a konyhára és a Bukott birodalom sem ígérkezik jelentősebben kisebb bevételű filmnek, máris megvan a válasz. A fanyalgók azonban felfoghatják úgy is, hogy amíg az első film nem volt több egy CGI-orgiával megtömött utánzásnál, addig az újabb két alkotás talán hoz valami frisset és izgalmasat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya