Hírek

2023 nyarán érkezik Wes Anderson Asteroid City-je 

PARIS, FRANCE - OCTOBER 24: Wes Anderson attends the "The French Dispatch" - Paris Gala Screening at Cinema UGC Normandie on October 24, 2021 in Paris, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Ahogy azt már megszokhattuk a különleges stílusú direktortól, jövő nyáron igazi sztárparádéval érkezik új filmje. Wes Anderson Asteroid Cityjében a rendező olyan nagy kedvencei mellett, mint Jason Schwartzman vagy Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright és Margot Robbie neve is ott lesz a stáblistán.

A Grand Budapest Hotel és a Holdfény királyság rendezőjének új filmje, az Asteroid City 2023. júniusában érkezik az amerikai mozikba, és döbbenetesen sok sztárt vonultat fel: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody és Liev Schreiber mellett Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum és Rita Wilson neve is olvasható majd a stáblistán. Sajnos az örök kedvenc Bill Murray-t covid-betegsége miatt nélkülöznünk kell, őt Steve Carell helyettesíti majd.

Az Asteroid City az 1950-es évek közepén játszódik egy amerikai sivatagi városban, ahol az ifjú csillagászok és űrkadétok találkozóját látványosan megzavarják a világot megváltoztató események. A forgatókönyv Anderson és Roman Coppola történetötlete alapján készült. A film producerei Anderson régi munkatársai, Steven Rales és Jeremy Dawson.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com