Hírek

2036: Nexus Dawn: Nézd meg Te is, milyen gonosz lesz Jared Leto a Szárnyas fejvadász 2049-ben

2036: Nexus Dawn címmel bő 6 perces előzményvideót kapott a Szárnyas fejvadász 2049. Jared Leto karakterét és a közelgő sci-fi történetének egy alapkövét láthatjuk eszméletlen hangulatos és erős jelenetben. Ha ilyen lesz az egész film, nem a semmiért őrül meg előre a fél világ.

Eleinte sokan kétkedéssel fogadták, hogy a filmtörténet egyik legjobb sci-fi-je folytatást kap. Aztán az indulatok kezdtek lecsillapodni, hiszen sorra jöttek a pozitív hírek: Denis Villeneuve rendezi a filmet, Ryan Gosling-é a főszerep, visszatér Harrison Ford, Hans Zimmer és Jóhann Jóhannsson együtt dolgoznak a filmzenén. Aztán jöttek a hihetetlen teaser trailerek és rendes előzetesek, amik végképp eloszlattak minden kétséget. Nem hiába áll a Szárnyas fejvadász 2049 a top 8-as listánkon – filmek, amelyeket a legjobban várunk még idén.

Ahogy egyre közeledik az a varázslatos október 5-e, egyre jobban borzolják a kedélyeket az alkotók. Pár napja érkezett a hír, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 meglepően hosszú lesz, sőt ez lesz a rendező Denis Villeneuve leghosszabb alkotása.

Nem csak ezzel újít azonban Villeneuve: minden rajongó hatalmas örömére felkért három rendezőt, hogy három kisfilmben mutassanak be egy-egy az eredeti film után, de a mostani előtt játszódó fontos jelentőséggel bíró jelenetet. Az elsőben Jared Leto könyörtelen karakterét ismerhetjük meg csodálatos atmoszférában. A 2036: Nexus Dawn címet viselő 6 és fél perces alkotást Luke Scott (Morgan) rendezte, Leto pedig egyszerűen hátborzongató. Kíváncsian várjuk a másik két filmet is!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com