Hírek

25 év után ismét sorozatban szerepel Jared Leto

Jared Leto visszatér a kisképernyőre: bő 25 év után ismét sorozatban szerepel a színész-énekes. Ezúttal az Apple TV WeCrashed című alkotásában láthatjuk majd – írja a Collider.

Az egy évadot megélt My So-Called Life című tinisorozat még 1994 és 95 között futott többek közt Claire Danes és Jared Leto főszereplésével. Most pedig úgy tűnik, az Apple égisze alatt tér vissza a kisképernyőre az Oscar-díjas alkotó.

Leto a WeCrashed című sorozatban szerepel majd, amely egy népszerű podcast feldolgozása lesz.

A 6 részes podcastot, amely a WeWork cég felemelkedését és bukását mutatja be David Brown készítette. Most Lee Eisenberg és Drew Crevello írták át a műsort forgatókönyvvé. A rendezői székben pedig John Requa és Glenn Ficarra foglalnak helyet, akiktől többek között az Őrült, dilis, szerelem című bájos romkomot is kaptuk.

A sorozat a cég CEO-ja köré épül majd, őt alakítja Jared Leto. Az egy ponton közel 50 milliárd dollárt is érő cég azonban hamar összeomlott, a vezető Adam Neumannt pedig elküldték. A bukott cégről az Apple készít most sorozatot olyan saját gyártású alkotásokat követően mint a The Morning Show, a See, a Dickinson vagy a Ted Lasso.

MeToo-djuk a híreket! – The Morning Show

Jared Letot egyébként relatíve régen láttuk a nagyvásznon is: utoljára 2018-ban szerepelt a kevésbé jóra sikerült The Outsider című Netflixes akciófilmben, illetve 2017-ben ő alakította a Szárnyas fejvadász 2049 főgonoszát. Na de az elkövetkező években belehúz majd a színész!

Jövőre Morbius bőrébe bújik az alkotó, és érkezik a Gucci című valós történetet feldolgozó dráma is, amelyben állítólag Jared Leto is szerepel majd.

A színészt a projektben Ridley Scott rendezné olyan A-listás sztárok mellett, mint Al Pacino, Adam Driver, Lady Gaga és Jeremy Irons. Ezek mellett 2021-ben jön egy végtelenül ígéretes thriller, ahol Denzel Washington és Rami Malek oldalán játszik majd Leto, ez lesz a The Little Things. A film egyébként egyike azoknak a filmeknek, amelyek egyszerre jelennek meg moziban majd és az HBO Max-on.

A most bejelentett WeCrashed mellett pedig Az Igazság Ligája Zack Snyder féle verziójának kapcsán is sorozatba kerül a színész. A hírhedt Snyder Cut ugyanis az HBO Max-on debütál majd 4 részes sorozat formájában, Leto pedig visszatér Jokerként.

Jared Leto visszatér Jokerként Az Igazság Ligája Snyder-féle vágásában

Ahogy egyébként teszi majd azt két egyelőre pontos cím nélkül futó projektben is: az egyikben Joker és Harley Quinn karaktere köré épül majd a történet, míg a másikban a 2016-os Öngyilkos osztagban megismert karakter szála teljesedik ki.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya