Hírek

2500 tonnányi királyság – Nagy siker a Pacific Rim új előzetese (trailer)


pacific-rim-slice2Guillermo del Toro Pacific Rim című filmjének előzetesét az idei WonderCon képregény – sci-fi fesztiválon mutatta be és a közönség hihetetlenül pozitívan reagált. Az új – már online is megnézhető – trailerben rengeteg részletet megmutatnak a hamarosan érkező óriásszörnyek vs óriásrobotok filmből.

Ahogy Charlie Day karaktere mondja, a film „2500 tonnányi királyság.” Az új előzetes sokkal többet árul el a történetről is, de igazából a képi világ az, amitől leesik majd az emberek álla. Ez az a film, amit mindenképpen a mozikban kell megnézni, még az előzetes is nagyképernyőért kiált– írja Matt Goldberg a Collideren.

A film főszereplői: Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Clifton Collins Jr., Idris Elba és Ron Perlman.  A magyarul Tűzgyűrű címre keresztelt film július 11-én érkezik a mozikba!

 

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya