Hírek

2500 tonnányi királyság – Nagy siker a Pacific Rim új előzetese (trailer)


pacific-rim-slice2Guillermo del Toro Pacific Rim című filmjének előzetesét az idei WonderCon képregény – sci-fi fesztiválon mutatta be és a közönség hihetetlenül pozitívan reagált. Az új – már online is megnézhető – trailerben rengeteg részletet megmutatnak a hamarosan érkező óriásszörnyek vs óriásrobotok filmből.

Ahogy Charlie Day karaktere mondja, a film „2500 tonnányi királyság.” Az új előzetes sokkal többet árul el a történetről is, de igazából a képi világ az, amitől leesik majd az emberek álla. Ez az a film, amit mindenképpen a mozikban kell megnézni, még az előzetes is nagyképernyőért kiált– írja Matt Goldberg a Collideren.

A film főszereplői: Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Clifton Collins Jr., Idris Elba és Ron Perlman.  A magyarul Tűzgyűrű címre keresztelt film július 11-én érkezik a mozikba!

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya