Hírek

2500 tonnányi királyság – Nagy siker a Pacific Rim új előzetese (trailer)


pacific-rim-slice2Guillermo del Toro Pacific Rim című filmjének előzetesét az idei WonderCon képregény – sci-fi fesztiválon mutatta be és a közönség hihetetlenül pozitívan reagált. Az új – már online is megnézhető – trailerben rengeteg részletet megmutatnak a hamarosan érkező óriásszörnyek vs óriásrobotok filmből.

Ahogy Charlie Day karaktere mondja, a film „2500 tonnányi királyság.” Az új előzetes sokkal többet árul el a történetről is, de igazából a képi világ az, amitől leesik majd az emberek álla. Ez az a film, amit mindenképpen a mozikban kell megnézni, még az előzetes is nagyképernyőért kiált– írja Matt Goldberg a Collideren.

A film főszereplői: Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi, Clifton Collins Jr., Idris Elba és Ron Perlman.  A magyarul Tűzgyűrű címre keresztelt film július 11-én érkezik a mozikba!

 

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya