Hírek

Még nem szexeltek eleget: íme, a 365 nap folytatásának előzetese!

Önfeledt koitálás, hihetetlenül unalmas románc és a lassan felbukkanó gengszterfilmes és bűnügyi elemek. A 365 nap: Ma az előzetest látván csak a testnedvekben kínál többet a gyanútlan nézőknek.

A Netflix számára 2020 aranybánya volt, hiszen a COVID miatt sokkal többen kattantak rá végtelenül érdektelen tartalmakra is a streaming-csatornán. A 365 nap volt a szolgáltató egyik, ha nem a legnézettebb alkotása abban az évben. A lengyel regényadaptáció egy általánosan megvetett és nagyon sokak által megtekintett film volt – tulajdonképpen megkerülhetetlen: a jelenségről (vagy inkább annak hiányáról) az alábbi cikkben értekeztünk.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A 365 nap leginkább A szürke ötven árnyalata sorozatra hasonlít, a mamipornó jellegű alkotás szintén egy rendhagyó párkapcsolatot mutat be.

Ám nem BDSM van a levesben, hanem egy emberrablással egybekötött Stockholm-szindrómás viszony, ami megigazul a kétórás játékidő alatt. Bár a szexjelenetekre nem lehet panasz, a filmet nem véletlenül helyeztük abban az évben a legrosszabbakat tömörítő listánk élére: borzasztó üzenete és szerelmespárja, valamint hihetetlenül eseménytelen cselekménye inkább lelomboz, mint feltüzel.

Feltehetően nem sokan tudták azt, hogy a filmnek folytatása érkezik. A 365 nap: Ma előzetese további bonyodalmakat ígér a maffiózó fickó és az újonnan beházasodott maca életében, sőt, még párkapcsolatukat is megbolygatja egy harmadik fél. Minden a szokásos mederben halad tehát, semmi látnivaló nincs itt – a film viszont már most borítékolható siker lesz, hiszen a Netflixen minden szexuálisan túlfűtött tartalom az élvonalban köt ki.

A 365 nap: Ma április 27-én debütál.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés