Hírek

4 év után ezekkel a sztárokkal jön az új Black Mirror – Itt a 6. évad előzetese

Megérkezett a Black Mirror 6. évadának előzetese, amelyből megtudhatjuk, ezúttal kikkel dolgozott a Netflix egyik legsikeresebb sorozata.

2019 nyara után újabb évaddal tér vissza a Black Mirror a Netflixre. A népszerűségéből ugyan vesztő sorozat még mindig a streaming platform egyik legsikeresebb eredeti projektje, amely minden évadban az emberiség és a technológia kapcsolatát kutatja A-listás színészek kíséretében.

Az érkező 6. évadban is nagy sztárokra számíthatunk. Főszerepet kap Salma Hayek, Aaron Paul, Kate Mara és Michael Cera is.

Mellettük felbukkan még a Black Mirror új évadában Himesh Patel, Rory Culkin, Josh Hartnett és Zazie Beetz is.

A sorozatot most is Charlie Brooker kreátor hozza el nekünk, aki azt ígéri, hogy a friss évad hozza ugyan a Black Mirror hangulatát és fő vonalát, mégis újat mutat. Sőt, állítólag olyan irányokba is kikacsintgatott ezúttal Brooker, amelyekről korábban azt mondta, sosem próbálná meg feldolgozni őket.

Noha pontos premierdátumot még nem tudunk, az biztos, hogy a Black Mirror 6. évada idén júniusban érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com