Hírek

4. évadával véget ér a Snowpiercer sorozat

A TNT posztapokaliptikus sorozata a végéhez közeleg: a Snowpiercer – Túlélők viadala készülő 4. évada lesz egyben az utolsó.

A Deadline írta meg, hogy a Bong Joon-ho 2013-as eredeti filmjét feldolgozó Snowpiercer nem folytatódik tovább. A sorozat 4., egyben záró évada éppen forog, a hírek alapján azonban utoljára.

Először meg nem erősített értesülések voltak arról, hogy a TNT nem hosszabbít szerződést a színészekkel, majd maga a csatorna is kiadott egy közleményt.

“Megerősítjük, hogy a Snowpiercer a végéhez ér számos sikeres évadot követően. A tehetséges írók, színészek és a teljes csapat azon dolgozott, hogy izgalmasan keltsék életre a kivételes alapanyagot. A szakmailag is elismert sorozat, amely hatással volt a posztapokaliptikus zsánerre mostantól a rajongók szívében és emlékében él majd tovább.”

A történet természetesen a jövőben játszódik egy olyan vonaton, ahol a társadalmi különbségek élet-halál kérdéssé éleződtek ki egy kegyetlen világban. Az örökmozgó vonaton forgó események egyszerre szolgáltatnak akciót, feszültséget és lélektani drámát is az erős társadalomkritikusság mellé.

A 4. évadban visszatérnek a jól ismert arcok: Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Rowan Blanchard és Roberto Urbina. Valamint a csapathoz csatlakozik Clark Gregg és Michael Aronov is.

Noha pontos premierdátum még nincs a befejezéshez, a sorozat valamikor 2023-ban búcsúzik majd el végleg a nézőktől.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com