Hírek

Az első előzetes a Frozen című Disney-animációhoz (trailer)

disneyfrozenA Disney november végén egész estés animációval próbálja megnyerni a gyerkőcök, és megpuhítani az ünnepre készülődő szülők szívét. A film címe Frozen, s az első előzetes alapján gyermetegnek, ámde meglehetősen aranyosnak tetszik.

Hálaadás táján a stúdiók azért rendre egy-egy animációs filmet is eljuttatnak a mozikba. Tavalyelőtt a játékosan militáns Karácsony Artúr, egy évvel később Az öt legenda volt hívatott ezt a piaci rést betömni, s a karácsonyi hangulatot megelőlegezni. Érdekes azonban, hogy a tengerentúlon egyik alkotás sem bizonyult nyereségesnek, így a Sony és a DreamWorks után, idén a Disney animációs részlege próbálkozik meg a hálaadási animációval.

A Frozenről az első benyomásokat az alábbi előzetes által lehet megszerezni.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya