Hírek

50.000 forintos dizájnpályázat Az éjszakám a nappalod című filmhez

ejszakam_a_nappalod_2November 26-án kerül a mozikba Az éjszakám a nappalod. A film főszereplője nem tud aludni, mondhatjuk: éjszakai bagoly. Nappal dolgozik, éjszakánként bulizik, ismerkedik, élvezi a kettős életet. A filmhez kapcsolódóan a forgalmazó és a produkció dizájnpályázatot hirdet: alkoss baglyosat, és tiéd lehet az 50 000 forintos fődíj!

A november 26-án a mozikba kerülő Az éjszakám a nappalod című magyar filmvígjáték szinte mindvégig a budapesti éjszakában játszódik, így egyik fő motívuma a bagoly. A forgalmazó A Company Hungary és a gyártó Új Budapest Filmstúdió ezért nagyszabású dizájnpályázatot indít! Nevezz, ha van egy jól sikerült bagoly témájú alkotásod (festmény grafika, szobor, installáció, fotó, bármi!), és szívesen megmérettetnéd azt egy instagramos szavazáson!

Ha úgy döntesz, indulsz, november 24-ig töltsd fel Az éjszakám a nappalod Instagram oldalára a baglyos alkotásodról készült képet #azejszakamanappalod hashtaggel, és figyeld a szavazatokat! Az alkotásokra vonatkozóan technikai előírás és nincs, de a döntőbe jutás esetén a mű szállításáról az alkotónak kell gondoskodnia. Valamint figyelj rá, hogy instagram profilod nyilvános legyen, hogy meg tudjuk találni a képedet!

A verseny állásáról rendszeresen tudósítunk a film Facebook oldalán. Szavazni az első pályázati mű beérkezésétől folyamatosan lehet! A legtöbb szavazatot kapott, legőrültebb alkotások közül a zsűri – Zságer Balázs (Žagar) és a film két rendezője, Dési András György és Móray Gábor – választja majd ki a legjobbat! Érdemes indulni, hisz a fődíj 50 000 Ft.

A pályázat eredményhirdetése november 28-án, a filmzene album launch szuperbulin, a film egyik forgatási helyszínén, a budapesti Fogasházban, lesz, ahol Žagar zenéjére a pályázat összes résztvevője átmulathatja az éjszakát!

Az ősz legbulisabb magyar filmvígjátékát Dési András György és Móray Gábor rendezte, zenéjét Zságer Balázs (Žagar) szerezte, főszereplői Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Anger Zsolt és Scherer Péter. Az éjszakám a nappalod 2015. november 26-án kerül a hazai mozikba az Új Budapest Filmstúdió gyártásában, az A Company Hungary forgalmazásában.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com