Hírek

50 Cent-et üldözi Gerard Butler – Den of Thieves előzetes

Gerard Butler ezúttal egy kemény és igen csak megkérdőjelezhető módszerekkel dolgozó rendőrt alakít, aki egy 50 Cent vezette rablóbandát üldöz. Itt a Den of Thieves előzetese.

Christian Gudegast Gerard Butler főszereplésével rendezi első akciófilmjét. Igaz, a két alkotó korábban dolgozott már együtt, hiszen Gudegast írta a Támadás a Fehér ház ellen 2. – London ostroma forgatókönyvét is. Ezúttal pedig a forgatókönyvírás mellett a rendezői székbe is beül.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Den of Thieves egy akciódús és erőszakos heist filmnek ígérkezik, melyben egy rablóbanda után ered a Butler alakította Nick Flanagan. A szokásos felállást azonban az keveri kicsit föl, hogy a bűnözőket üldöző rendőrök sem angyalok éppenséggel. Szabályokat áthágva, etikailag és morálisan jócskán kifogásolható lépésekkel próbálnak célt érni. A jó és rossz határa pedig lassan összefolyik.

Az akciófilmben Butler mellett találjuk még 50 Cent-et, Pablo Schreiber-t, O’Shea Jackson Jr.-t, Sonya Balmores-t és Maurice Compte-t.

Az előzetes egyébként egy kicsit túlzottan is hangsúlyozni akarja, hogy itt tényleg mindenki nagyon kemény és menő rosszfiú, ettől függetlenül simán kaphatunk egy pörgős és izgalmas filmet.

A Den of Thieves jövő januárban érkezik a mozikba.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés