Hírek

Jack Ryan: Árnyékügynök karakterposzterei

jack ryan árnyékügynökJanuárban érkezik a hazai mozikba Kenneth Branagh új filmje a Jack Ryan: Árnyékügynök. A CIA titkos ügynökének kalandjait bemutató akciófilm főbb szerepeiben Chris Pyne, Kevin Costner, Keira Knightley és maga a rendező lesz látható.

A Tom Clancy bestselleréből készülő filmnek több „testvére” is akad, hiszen ugyanez a karakter áll például a Vadászat a Vörös Októberre, A rettegés arénája és a Férfias játékok középpontjában is.

Kedvcsinálóként íme, itt vannak a karakterposzterek:

hr_Jack_Ryan-_Shadow_Recruit_3

hr_Jack_Ryan-_Shadow_Recruit_12hr_Jack_Ryan-_Shadow_Recruit_11hr_Jack_Ryan-_Shadow_Recruit_10

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya