Hírek

55 napig forgott a Trónok harca legnagyobb csatája

Jonathan Quinlan rendezőasszisztens Instagram oldalán jelent meg az a mára már eltávolított köszönő üzenet, melyből kiderült, a Trónok harca alkotói filmtörténeti mérföldkővel zárnák a szériát – olvastuk a watchersonthewall.com rajongói oldalon.

A Trónok harca történetében eddig is kiemelkedő szereppel bírtak a csaták – gondoljunk csak a fattyak egészen grandiózus összecsapására –, de, ha lehet hinni a posztnak, a winterfelli csatához foghatót még nem láttak a rajongók. Nem is csoda, hiszen a stáb 55 napon – azaz éjszakán – keresztül dolgozott, hogy minden idők legnagyszabásúbb látványosságot készítsék el nekünk. 11 héten keresztül 3 helyszínen forgott „a hideg, a hó, a sár, és Toome birkaszarja” nehezítette felvétel. Ez minden bizonnyal tévés rekord – hiszen a Battle of Bastards is mindösszesen 25 napig készült.

Címkék

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com