Hírek

94 millióval nyitott az Aquaman Kínában

Jason Momoa (Aquaman)

Elég erős nyitással 94 millió dollárt hozott Kínában a Warner Bros év végi nagy dobása, az Aquaman. A világ többi részén fokozatosan jön a vízi király története.

A 96 milliós kínai nyitás a stúdió legsikeresebb kezdete ebben az országban – ad róla hírt a Variety. A november végi londoni világpremier után ezen a héten Brazíliában, egyelőre csak a Comic Con Experience-en mutatták be, Kínában pedig moziforgalmazásban, így az első piacra világszerte mindenki tudott összpontosítani. A számok pedig jókat mutattak. Komolyabb terjesztés jövő héten indul: az Egyesült Királyság, Oroszország, Mexikó és Brazília is most kezdi vetíteni, ahogy nálunk is december 13. a premier napja.

Az amerikai forgalmazó még vár, közvetlenül karácsony előtt mutatja be, ezzel szeretnék maximalizálni az ünnepek alatt tapasztalható egyébként is magas forgalmat.

Az Aquaman a DC képregény univerzumának legújabb produktuma. A mostani története Atlantisz hét tenger királyságát öröklő férfiről szól, akit Jason Momoa alakít. A főbb szerepekben látható még Nicole Kidman, Amber Heard és Willem Dafoe.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..