Hírek

Itt az első előzetese A 22-es csapdája sorozatnak

Megtekinthető a Joseph Heller regényéből, A 22-es csapdájából készült hatrészes sorozat első előzetese – olvastuk a Collideren.

A minisorozat rendezője és producere George Clooney, akinek még egy mellékszerepe is van. Eredetileg a főszerepet is ő játszotta volna, de aztán azt inkább átadta Kyle Chandlernek, így több ideje maradt a rendezésre.

A 22-es csapdája egy, a II. világháború alatt játszódó szarkasztikus regény, amely John Yossarian kapitányt követi nyomon, és egy olyan katonai szabályt helyez a fókuszába, amely egyben egy önmagába visszatérő logikai paradoxon.

Az előzetes játékos, humoros hangneme George Clooney és a Coen testvérek közös filmjét, az Égető bizonyítékot juttatja az eszünkbe.

George Cloony az első két epizódot rendezte, rajta kívül két-két epizódot rendezett Grant Heslov és Ellen Kuras. A forgatókönyvet Luke Davies és David Michôd írta.

A sorozat premierje május 17-én lesz.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com