Hírek

A 69. Cannes-i Filmfesztivál alkalmából a Remy Martin ismét bemutatta limitált kiadású XO Cognac-ját

XOCannes2016-Coffret_Bottle_NoTxtImmáron 13 egymást követő évben lép a Rémy Martin a vörös szőnyegre a Cannes-i Filmfesztiválon mint exkluzív partner és mutatja be limitált gyártású Rémy Martin XO italát. Ennek a csodás együttműködésnek a megünneplésére az XO ikonikus üvege egy filmtekercset idéző fekete-arany díszdobozba kerül.

Mindenki számára megtiszteltetés, ha meghívót kap Európa legpatinásabb fesztiváljára, nincs ez másképp a Rémy Martin számára sem, amelyet idén ismét meghívták a Cannes-i Filmfesztiválra. A rendezvényre különkiadással készült a nagymúltú márka, amely tökéletesen tükrözi mind a Rémy Martin és mind a Cannes-i Filmfesztivál értékeit, azaz az eleganciát, a tudást és a francia életérzést. A sötét mahagóni színű, kitűnő Cognac Fine Champagne biztosan rabul ejti a mozirajongókat és cognac-kedvelőket, esztétákat és ínyenceket. A limitált kiadású palackot csak kiemelt üzletekben lehet beszerezni hazánkban. Lássuk, mit is tud a Rémy Martin!

MERCH_landscape_A3_REMY MARTIN_Cannes 2016

RÉMY MARTIN XO – Fényűző és kifinomult

1981-et írtunk, amikor André Giraud pincemester megalkotta az XO-t, amely tökéletesen kihozta a Cognac Fine Champagne komplexitását. Gazdag aromái között említendő a jázmin és írisz fehér virágai, aszalt gyümölcsök finom zamata, mint a szilva, füge és narancs, valamint a fahéj és a frissen reszelt mogyoró fás aromái. Erős, mahagóni színe és bársonyos textúrája tiszteleg a kiválóság folyamatos keresése előtt. A pincemester több, mint 400 párlatból alkotta meg az XO-t.

RÉMY MARTIN

A Rémy Martin Házat 1724-ben alapították. A felhasznált szőlő természetesen a 6 eredetvédett területről származik, pontosabban Grande és Petite Champagne régiókból, amelyek kiválóan érlelhetőek. A pincemesterek utánozhatatlan hozzáértése által pedig egyedülálló intenzitású ízek bontakoznak ki a Rémy Martin palackjaiban. Az elmúlt 300 évben a Háznak egyetlen célja volt, a természet és az emberek tehetségének megmutatása a cognac lényegét megragadva.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés