Hírek

A Barbie Girl című dal is felcsendül a közelgő film új előzetesében

Egzisztenciális krízissel indul Greta Gerwig Barbie-jának legújabb előzetese Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével.

Már az eddig megjelent Barbie teaser trailerek is lázba hozták a közönséget, amelyekben először egy 2001: Űrodüsszeia idézést kaptunk, majd épp csak belepillanthattunk a film világába. Ezúttal megérkezett a végső előzetes, ami során a filmbeli eseményekről tudhatunk meg többet.

Greta Gerwig filmjében létezik egy világ, ahol boldogan élnek a Barbie-k és Kenek, amíg egyikük (Margot Robbie) el nem kezdi megkérdőjelezni tökéletesnek látszó életüket. Hogy megtalálja önmagát, útnak indul a való világba Ken (Ryan Gosling) társaságában, ahol szembe kell nézniük a valósággal. A mostani képsorokkal még erősebb ízelítőt kapunk a Barbie kaotikusságából, a hős egzisztenciális kríziséből, a való világban való üldözéstől át egészen Barbie és Ken letartóztatásáig. A film antagonistája ráadásul a Mattel cég vezetője (Will Ferrell).

Az előzetesek során elindult egy diskurzus, amely szerint a sokak gyermekkorát megpecsételő Aqua számnak, a Barbie Girl-nek helyet kellene adni a filmben. A 2000-es évek elején a Mattel és az Aqua között történt perek miatt úgy tűnt, hogy ez nem fog megtörténni, azonban az új trailer végén felcseng az ismerős nóta, ami hivatalosan is választ ad a kérdésre.

A filmben egy Nicki Minaj, Ice Spice és Aqua által előadott új verziót hallhatunk majd.

Greta Gerwig Noah Baumbach kíséretében írt forgatókönyvből rendezte a Mattel Barbie-ról szóló filmet, melyet július 20–tól láthatnak a nézők a hazai mozikban.

Besze Orsolya

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com