Hírek

A Barbie-t parodizálja új előzetesében a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz

Ez gyors volt! A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz épp a Barbie premierjére időzítette új előzetesét, amelyből megtudhatjuk, milyen az élet az álomotthonok alatt.

Új előzetest kapott a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz. A részben Seth Rogen által írt animációs film úgy indul, mintha egy Barbie-film lenne – ám a luxusotthont és lakóit a csatornából a teknőcök figyelik. Akik sokkal lazábbak, őrültebbek és visszataszítóbbak, mint a rózsaszín szomszédok.

A Nickelodeonnál készülő, a Paramount Pictures által forgalmazott filmben a főszereplők hangját Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Szecska mester) és Ayo Edebiri (April) adják. A New York-i csatornavilág egyéb alakjai között pedig felbukkan Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia Utrom), and Giancarlo Esposito (Baxter Stockman)!

Ez már a hetedik mozifilm, amelyik a mutáns teknősökről készül. A hírek szerint a számítógépanimációval készülő film a tinédzserkori firkákból inspirálódott, és leginkább egy coming-of-age filmhez hasonlít majd. A film rendezője a Mitchellék a gépek ellen társalkotója, Jeff Rowe (akinek ez az első önálló rendezése), rajta és Rogenen kívül Evan Goldberg, Dan Hernandez és Benji Samit is dolgozott a forgatókönyvön.

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz augusztus 10-től látható a magyar mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!