Hírek

A Barry negyedik szezonja is érkezik, de hol a harmadik?

Bill Hader és Alec Berg színházi krimivígjátéka, a Barry két nagysikerű évadot tudhat magáénak. A következő kettőről pedig híreink érkeztek.

Nagyon szerettük a Barry című sorozat eddigi futamát. A bérgyilkosból amatőr színésszé váló szociopata ex-katona története morbid humorával, pörgő stílusával és az esetenként bedobott komoly hangvételével vett le minket a lábunkról. A 2. évad pedig ráerősített az első évadban önmagát kereső hangvételre. Ha követik a mintát, a folytatás kapcsán még jobb sztorira számíthatunk.

A Barry utolsó epizódját 2019 májusában láttuk, azóta se híre, se hamva a következő évadnak. A sorozat alkotója és főszereplője, Bill Hader nem rég Seth Meyers tévéműsorában szólalt meg a produkció jelenlegi státuszáról, melyet alaposan befolyásolt a koronavírus-járvány is. Elmondása alapján a forgatást egy héttel előzte meg a karantén-korlátozás, így ugrott a produkció, holott a 3. évad forgatókönyve már kész van.

De nem csak a harmadik szezon vár arra, hogy tévéképernyőre ültessék: Haderék ugyanis a lezárások alatt nem ültek a babérjaikon, elkészítették a negyedik teljes szkriptjét is.

A Collider korábban beszélt Fuches-t alakító Stephen Roottal is, aki szerint igyekeznek az HBO-t meggyőzni arról, hogy a két évad egyszerre foroghasson, mely logisztikai szempontból működőképesebb lehetne. A Los Angeles-i forgatási engedélyek azonban elég kiszámíthatatlanok, így továbbra is kérdéses, mikor tér vissza a Barry az HBO-ra.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés