Hírek

A Breaking Bad producereinek új sorozata a Sundance Chanellen

RectifyA Sundance Channel október 9-től új évaddal folytatja a Rectify című népszerű sorozatot.

A sorozat első évadában megismerhettük Daniel Holdent (Aden Young), akit 19 évvel korábban elítélték barátnője, Hanna Dean megerőszakolásáért és meggyilkolásáért. Holdent felmentették a gyilkosság vádja alól és visszatért abba a közösségbe, amelyet sokkolt a gyilkosság híre majd mélyen megosztott Daniel szabadulása.

A Rectify második évadában Daniel azért harcol, hogy újra aktív részese lehessen saját életének. A kivégzéstől megmenekült Holden ártatlansága azonban nem mindenkit győzött meg szülővárosában, Paulie-ban, ahol a múlt állandóan visszaköszön. Ahhoz, hogy Daniel végre nyugalomra leljen, szembe kell néznie azzal a ténnyel, ami akkor este, Hanna meggyilkolásakor valóban történt. Kerül amibe kerül, Daniel Holden megpróbálja maga mögött hagyni saját  múltját.

A Rectify sorozat írója Ray McKinnon, vezető producerei Mark Johnson és Melissa Bernstein, akik az  Emmy-díjas sorozat, a Breaking Bad producerei.

A Sundance Channel 2009 óta van jelen Európában, Magyarországon 2011 óta élvezhetik a csatorna műsorait a tévénézők. Kínálatában drámák, vígjátékok, életrajzi filmek és dokumentumfilmek egyaránt megtalálhatóak. Alapítója, Robert Redford célja, hogy igényes és magas színvonalú szórakoztatást nyújtson a nézőknek.

Európán kívül a Sundance Channel megtalálható Észak-Amerikában, Ázsiában, Latin-Amerikában, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. A csatorna tulajdonosa és üzemeltetője az AMC Networks International.

Avatar

Magyar Vivien

Ez a szerző még nem töltött fel információt. Ígérjük, hamarosan pótolja!

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya