Hírek

Még több Bridgertont! – érkezik A Bridgerton család harmadik és a negyedik évada is

A Netflix még a második évad elkészülte előtt berendelte A Bridgerton család további két évadát.

Januárban még arról írtunk, hogy érkezik A Bridgerton család második évada, a Netflix máris berendelte a régenskori rekorder sorozat harmadik és negyedik évadát – írja a Deadline.

A sorozat narrátora (akinek kilétére az évad végén fény derül), Lady Whistledown stílszerűen kommentálta a további két évad hírét:

A-Bridgerton-család-Lady-Whistledown

 

„A szerzőnek több tintát kell beszereznie” – olvashatjuk.

Shonda Rhimes, a sorozat executive producere elmondta, „mikor először olvastam Julia Quinn A Bridgerton család könyveit, máris tudtam, ez a történet magával ragadná a nézőket is. De az adaptáció nem lett volna ilyen sikeres a teljes stáb hozzájárulása nélkül. Ez a két évad egy erős bizalmat jelent a munkánkban. Nagyon hálás vagyok, hogy olyan kreatív partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint a Netflix.”

A vak castingjával berobbant A Bridgerton család második szezonja a legidősebb Bridgerton testvérre, Anthony-ra koncentrál majd, csakúgy, mint a regényfolyam második darabja, A vikomt, aki engem szeretett.

Emiatt feltételezhetjük, hogy a harmadik-negyedik évad is követni fogja a könyvről könyvre haladó ritmust: a harmadik regény a Tisztességes ajánlat, míg a negyedik a Mr. Bridgerton csábítása.

XOXO, Lady Whistledown – A Bridgerton család

Bár arra nem számítottunk, hogy a streamer helyből berendel további két évadot, mégsem olyan hihetetlen, hogy ez megtörtént. A történelmi drámasorozat a Netflix legnagyobb dobása lett, hiszen 82 millió háztartásban nézték szerte a világon. A sorozat szereplői szinte egyetlen éjszaka alatt sztárok lettek. A rajongóknak azonban rossz hír, hogy nem minden színész tér vissza a következő évadokban, például Regé-Jean Page sem, aki Simon Bassettet alakította.

A második szezon már az első évad fináléjából is sejthető volt, mikor Anthony szakított az operaénekes Sienával. Anthony következő párját, Kate Sharmát pedig Simone Ashley, a Szexoktatás színésznője fogja alakítani. Kate okos fiatal nő, aki éppen csak megérkezett Londonba. Mellette pár új karaktert is megismerhetünk, köztük olyanokat is, akiket kizárólag a sorozathoz írtak.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com