Hírek

A Bridgerton sztárja, Regé-Jean Page is csatlakozott Ryan Gosling kémfilmjéhez

Forrás: Netflix

Egyebek mellett Regé-Jean Page is csatlakozott a Netflix közelgő giga dobásához. A Russo-testvérek rendezte The Gray Man Ryan Gosling főszereplésével érkezik majd, és a tervek szerint James Bond-szintű franchise lesz belőle.

A Deadline híre alapján újabb nagy produkcióba csöppent bele a Bridgerton óta nagyon keresett brit színész, Regé-Jean Page.

A Gosling-Netflix-Russo-tesók csapatába beszálló Page mellett Billy Bob Thornton és Alfre Woodard is frissen igazoltak le a The Gray Man című filmhez.

Az újonnan érkező sztárok egy eddig is igen impozáns triót egészítenek most ki. Ryan Gosling mellett ugyanis korábban leszerződött már Chris Evans és Ana de Armas is. Előbbi a főszereplő ellenlábasát alakítja majd, azaz van rá esély, hogy Evans-t később nem látjuk majd visszatérni.

A történetben Gosling egy ex-CIA ügynököt alakít, akinek meggyűlik a baja egy hasonló profival, miközben a világ megmentése is belekerül a képbe.

Kihívóra lelt James Bond? – A Netflix eddigi legnagyobb büdzséjével jön Ryan Gosling, Chris Evans és a Russo-testvérek filmje

A 200 millió dolláros büdzsével dolgozó projekt egyébként Mark Greaney 2009-ben megjelent regénye alapján készül. Az eredeti műből Joe Russo, Christopher Markus és Stephen McFeely írják a forgatókönyvet. A könyv főhőse, egy volt CIA ügynök, most szabadúszó bérgyilkos később több történetet is kapott; szám szerint eddig 10 könyv jelent meg róla.

Alapanyagból tehát nem lenne hiány az esetleges folytatásokhoz.

Gosling pedig a hírek szerint szintén nyitott egy több lépcsős projektre. Úgyhogy egyelőre semmi sem áll az útban, hogy kiépüljön a legújabb kémes akció-thriller franchise.

Főleg, ha a most csatlakozó Regé-Jean Page állandó szereplő marad a filmekben, hiszen a Bridgerton óta hatalmas rajongótáborra tett szert a színész. De a szakma is egyre többet foglalkozik vele: pár hete jött a hír, hogy a készülő Dungeons & Dragons filmben is láthatjuk majd őt Chris Pine oldalán.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com