Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Visszatérhet a ’90-es évek egyik legviccesebb sorozata, A dadus

A sorozat két egykori oszlopa, Fran Descher és Peter Mark Jacobson már tárgyal A dadus felélesztéséről.

Az idén 25 éves sitcom, A dadus még ma is „valószínűtlenül népszerű” az egykori főszereplő és kreátor, Fran Descher szerint, aki egy interjúban elmondta, tárgyal a sorozat másik kreátorával, egyben a volt férjével, Peter Mark Jacobsonnal a lehetséges folytatásról – írja a Deadline.

A dadus hat évadot élt meg 1993 és 1999 között a CBS műsorán. Az életrajzi ihletettségű sorozat arról szól, milyen volt Descher számára felnőni Queensben. A történet Fran Fine-ról, a dadusról szól, aki egy milliomos producer három gyermekére vigyáz.

„A kérdés az, hogy húsz évvel később milyen karakterekkel folytathatnánk a sorozatot” – mondta Descher. „Nem vehetjük fel ugyanott a fonalat, ahol annak idején befejeződött. De közben izgalmas lenne felfrissíteni a régi felállást.”

A színésznő szerint a karakterének ma valószínűleg jobban bele kellene vonódnia a társadalmi problémákba.

Descher és Jacobson ma is együtt dolgozik, állításuk szerint valami hatalmas projektet készítenek elő, de a részleteket még nem árulták el.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..