Hírek

A DC univerzum új csillagai fényesebben ragyognak, mint valaha: ők a Superman új színészei

James Gunn rendező és Peter Safran producer végre rátalált az új acélembert és párját megformáló színészekre, Henry Cavill és Amy Adams méltó utódjára.

A hetekig tartó találgatásoknak vége: korábban a Superman: Legacy castingjának 3-3 névre szűkült listájával jelentkezett a Collider. A kalapba olyan nevek kerültek, mint Nicholas Hoult (Mad Max – A harag útja), Tom Brittney (Híres leszel) és David Corenswet (Pearl). A női főszerepre Emma Mackey (Szexoktatás), Phoebe Dynevor (Bridgerton) és Rachel Brosnahan (A káprázatos Mrs. Maisel) bizonyultak a lehetséges befutónak. Gunn-nak most sikerült kiválasztania azt a két színészt, akik reményeik szerint egy új fejezetet nyitnak majd a DCU életében és a fiatal szereplőgárda kiválasztásával a Warner Bros. stratégiát vált az eddigi évek alatt vegyesen megformált történet elmesélésében.

Aki a latexet várhatóan 2025-ben magára ölti, az nem más, mint David Corenswet, Loist pedig az Emmy-díjas színésznő, Rachel Brosnahan alakíthatja majd.

A Superman: Legacy a Comingsoon.net szerint leginkább abba az irányba tereli a történetet, miként tud egyensúlyozni egy kriptoni-kansasi kettős indentitású szuperhős egy olyan világban, ahol a kedvesség idejétmúlt, az igazságosság pedig valószínűleg csak az amerikai álom része.

Magyar Mariann

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com