Hírek

A Deadpool írói rebootolnák A Karib-tenger kalózait

"PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES"..The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon..Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

A Karib-tenger kalózai hatodik részére a Deadpool-filmek íróit kérné fel a Disney.

A Disney még nem kommentálta az értesülést, és megegyezés sem született, de a Deadline úgy tudja, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírókkal tárgyal a stúdió A Karib-tenger kalózairól.

Reese és Wernick közösen írta a két Deadpool-filmet, a másodikba Ryan Reynolds is besegített. Ezenkívül ők jegyzik az Életet, a G.I. Joe: Megtorlást és a két Zombielandet. A páros sötétebb világképe és pikánsabb humora bizonyára alaposan felfrissítené az egyre fantáziátlanabbá váló franchise-ot.

A Karib-tenger kalózai eddigi öt része összesen 1,5 milliárd dollárt hozott Amerikában, 3,07 milliárdot pedig világszerte. Külföldön egyébként látványosan jobban teljesítenek a filmek, az utolsó rész, a Salazar bosszúja például Észak-Amerikában 172 millió dollárnál állt meg, miközben a többi országban 622 milliót szedett össze.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..