Hírek

Már le is forgattak egy filmet a Depp-Heard-perről

johnny_depp

Igaz, egy tévéfilmről van szó, viszont Amber Heard és Johnny Depp becsületsértési tárgyalása akkorát szólt, hogy muszáj voltak gyorsan reagálni rá.

Ismeretlen színészekkel és alkotókkal készült el a Heard-Depp-per első játékfilmes feldolgozása. Június elsején zárult le az a tárgyalássorozat, amely hosszú hetekig tartotta fenn a közvélemény figyelmét, köszönhetően annak, hogy a procedúra nyilvánosan követhető volt az interneten. A publikum nagyítója alatt lévő ügyből Johnny Depp pozitívan, Amber Heard viszont igazán rosszul jött ki. Nemcsak a közvélemény fordult ellene, de az esküdtszék is bűnösnek ítélte rágalmazásban: 10,4 millió dollárt kell kifizetnie – ez ellen fellebbezett, míg őt 2 millió dollárnyi kártérítés illette.

A TV Line értesülései szerint szeptember 30-án már be is mutatják a Hot Take: The Depp/Heard Trial című filmet, amely a Tubi nevű amerikai szolgáltatón debütál. A filmben Mark Hapka játssza az Oscar-jelölt színészt, míg Amber Heardöt Megan Davis formálja meg. A produkciót egy függetlenfilmes stúdió, a MarVista Entertainment hozta tető alá, amely a Fox Entertainment alá tartozik.

A film a kéthónapos tárgyalást mutatja be dramatizált formában, így a sztárok mellett a valódi emberek jogi csapata is fontos szerepet kap a történetben.

„A Tubi eredeti alkotása már gyorsan a gyártószakaszba került, hogy a megfelelő időben dolgozza fel a sztorit, amely a közelmúltban meghatározta a korszellemet, és egyedi látleletet fessen arról, amit címlapok millió dolgoztak fel a nyár folyamán” – mondta Adam Lewinson, a Tubi tartalomigazgatója.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!