Hírek

A digitális bunda meghökkentő bája – Macskák előzetes

macskák cats

A Macskák előzetesében Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson, Judi Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson és Idris Elba macskaváltozatán ámul a világ. Higgyetek nekem, az élmény valóban egészen megdöbbentő.

A Macskák a Broadway történetének egyik leghosszabb ideig futó darabja. Andrew Lloyd Webber zeneszerző T. S. Eliot Macskák könyve című versciklusán alapuló művét A király beszéde révén Oscar-díjas Tom Hooper rendező egészen újszerű vizuális elgondolás mentén, egy új technológia segítségével viszi filmre a Universal égisze alatt.

Annyi biztos, hogy a fél internet ezt az előzetest nézi, és hogy a digitális bunda első körben megosztotta a közönséget.

A Macskák film előreláthatólag december 19-én kerül a mozikba. Nos, az már most kijelenthető, maradandó élmény lesz a nézők számára.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..