Hírek

A digitális bunda meghökkentő bája – Macskák előzetes

macskák cats

A Macskák előzetesében Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson, Judi Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson és Idris Elba macskaváltozatán ámul a világ. Higgyetek nekem, az élmény valóban egészen megdöbbentő.

A Macskák a Broadway történetének egyik leghosszabb ideig futó darabja. Andrew Lloyd Webber zeneszerző T. S. Eliot Macskák könyve című versciklusán alapuló művét A király beszéde révén Oscar-díjas Tom Hooper rendező egészen újszerű vizuális elgondolás mentén, egy új technológia segítségével viszi filmre a Universal égisze alatt.

Annyi biztos, hogy a fél internet ezt az előzetest nézi, és hogy a digitális bunda első körben megosztotta a közönséget.

A Macskák film előreláthatólag december 19-én kerül a mozikba. Nos, az már most kijelenthető, maradandó élmény lesz a nézők számára.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com