Hírek

A dinoszauruszok állnak, Sam Neill nyilatkozik, Colin Trevorrow könyvet szerkeszt

A Jurassic World: Dominion forgatási munkálatai is állnak, így Sam Neillnek volt ideje megosztani gondolatait a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A koronavírus-világjárvány leállított számos forgatási projektet, beleértve a Jurassic World: Dominiont, ami a 6. darabja a franchise-nak. A problémával kapcsolatban Sam Neill is nyilatkozott a Variety-nek:

Hirtelen most itt vagyunk. Kriogén módszerrel fagyasztva, és a Jurassic World: Dominion munkálatai állnak. Rovarok borostyánban. És mint szinte minden színész jelenleg a világon, én nem dolgozok. Fenébe. De vissza fogunk térni. És milyen öröm lesz ismét azzal foglalkozni, amit a legjobban szeretek, azokkal a típusú emberekkel, akiket szeretek: színészekkel, és minden figyelemreméltó emberrel, aki részt vesz egy film létrehozásában. Ez egy ritka privilégium. Más perspektívába helyezve a tényeket: Van rengeteg sokkal rosszabb dolog, mint egy álló forgatás.” 

A vallomás egyébként azért is érdekes, mert egy közelmúltban posztolt forgatási fotó tanúbizonysága szerint a Jurassic World: Dominion tartogat fagyos pillanatokat a nézők számára.

Miközben Colin Trevorrow rendező is minden bizonnyal le tudja foglalni magát a kényszerszünet ideje alatt. Egy Twitter-poszt tanúbizonysága szerint a rendező például egy art könyvet szerkeszt a Jurassic World filmekhez.

1993-ban a Making of Jurassic Park, 1997-ben a Making of The Lost World: Jurassic Park kötetek népszerűek voltak a rajongók körében. A két könyv a forgatókönyvek megírásától kezdve, a látványtervek megtervezésén át a zeneszerzésig, illetve a forgatási élményekig mindent alaposan bemutattak a filmekkel kapcsolatban. Valószínűleg hasonlót tervez a rendező is.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com