Hírek

A Disney+ közvetíti az Oscart

Március 13-án, magyar idő szerint hajnalban adják majd át a kultikus szobrocskákat, a vörös szőnyeges bevonulást és az eseményt pedig élőben közvetíti a Disney+.

Közeledik az Oscar-díjátadó, az idei jelölteket már január 24-én bejelentették: március 13-án, magyar idő szerint hajnalban adják majd át a szobrocskákat, a vörös szőnyeges bevonulást és az eseményt pedig élőben közvetíti a Disney+ – írja a csatorna sajtóközleménye.

„Vörös szőnyeg” közvetítés (hazai idő szerint): március 12. 23:30 – március 13. 1:00. Élő ceremónia-közvetítés (hazai idő szerint): március 13. 01:00 – 04:30.

Mind a vörös szőnyeges bevonulás, mind a ceremónia a streaming platformon később vissza is nézhető. A közvetítés angol nyelven zajlik.

Mi pedig ahogy mindig, megnéztük, kik a legesélyesebbek és azt is eláruljuk, hogy mi kikre szavaznánk – nézd meg nagy Oscar 2023 cikkünket itt, ahonnan kiderül, kik fognak nyerni (szerintünk) és kiknek kellene nyerniük!

„Azoknak az ízlése is ugyanúgy érvényesül, akik a nagy hollywoodi szuperprodukciókért rajonganak (Avatar – A víz útjaTop Gun: Maverick), mint akik a csendesebb arthouse filmeket (Women Talking, A szomorúság háromszöge) részesítik előnyben. De a történelmi eposzok (Nyugaton a helyzet változatlan), a rendhagyóbb különlegességek (Minden, mindenhol, mindenkorA sziget szellemei), az aktuálisan napirenden lévő témákat boncolgató filmek (Tár) vagy akár az igaz történeteket dramatizáló (A Fabelman családElvis) filmek szerelmesei is hallatták hangjukat” – írtuk esélylatolgató cikkünkben.

Helyesbítés: a cikk eredeti verziójában hibásan szerepeltek a közvetítés időpontjai.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!