Hírek

A Drágám, a kölykök összementek! főszereplője is szerepelhet a készülő rebootban

A tárgyalóasztal mellett ül Rick Moranis, aki elképzelhető, hogy fel fog tűnni a készülő Shrunkban Josh Gad mellett.

A Shrunk (Összezsugorodva) talán vissza tudja terelni Rick Moranist a nagyvászonra. A Drágám, a kölykök összementek! reboot készítői ugyanis tárgyalnak az eredeti film főszereplőjével is, aki így talán feltűnik a Jégvarázs Olafja, azaz Josh Gad mellett a filmben – számol be róla a The Disinsider.

Szinte pontosan egy éve megírtuk, hogy Gad bedobta a reboot ötletét, amire a Disney azonnal lecsapott. A tervek szerint a film három évtizeddel az eredeti sztori után fog játszódni. Gad Wayne Szalinski fiát fogja alakítani, aki az 1992-es folytatásban – Drágám, a kölyök (marha)nagy lett – gigantikus méretűre nőtt. A Shrunk cselekményéről még csak annyit lehet tudni, hogy Szalinski összezsugorítja a gyerekeit, ami elindítja a történetet.

Moranis a ’80-as és ’90-es évek vígjátéksztárja volt, olyan filmekben szerepelt, mint az Űrgolyhók vagy a Szellemirtók első és második része. A kissé ügyetlen, de pont ezért szerethető karakterek színésze 2 évtizede mozifilmben nem is szerepelt, inkább csak a hangját adta néhány produkcióhoz.

Egy üde színfoltja lehetne az új filmnek, ha csak egy kis szerepre is, de sikerülne a Disney-nek visszacsábítani őt a nyugdíjas életből.

A Drágám, a kölykök összementek! cselekményét a címe össze is foglalja. Wayne Szalinski professzor egy félresikerült találmányával összezsugorítja a saját gyerekeit, sőt a velük játszó szomszéd kölyköket is. A bonyodalmakat tetézi, hogy ebben a méretükben minden elképesztően nagy feladatnak tűnik. Pedig át kell jutniuk az udvaron, hogy ne maradjanak örökre rovarméretűek.

Eredetileg a családi film csak a Disney+ csatornáján lett volna elérhető, de a jelenlegi terv az, hogy a Shrunk eljut a nagyvászonra is. Reméljük, Moranissal együtt.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com