Hírek

A Fekete Párduc rendezőjét bankrablónak nézték

Ryan Cooglert, a Fekete Párduc rendezőjét januárban rövid időre őrizetbe vették a rendőrök Atlantában, miután összetévesztették egy bankrablóval.

A már-már kultikus Marvel-film, a Fekete párduc rendezője, Ryan Coogler még január 7-én tért be a Bank of America egyik atlantai fiókjába fején sapkával, fekete napszemüvegben, egy járvány miatt hordott maszkban. Az ablakhoz kerülve egy papírfecnit tolt a bank alkalmazottja elé ezzel a szöveggel: „Szeretnék 12 000 dollárt kivenni a számlámról. Kérem, valahol máshol számolja meg a pénzt. Szeretnék diszkrét maradni.”

Az alkalmazott félreértette a helyzetet, és értesítette a felettesét, aki pedig felhívta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök letartóztatták Cooglert és két kollégáját, akik az épület előtt vártak rá egy autóban, amelynek a motrát nem állították le. Coogler kollégáit egy rendőrjármű hátsó részében vették őrizetbe, Cooglert pedig két rendőr megbilincselte és kivitte a bankból. Miután ellenőrizték Coogler személyazonosságát és Bank of America számláját, a tisztek elengedték őt és kollégáit.

Az eset tisztázása után a bank szóvivője nyilvánosan bocsánatot kért a rendezőtől, a rendőrség pedig tegnap zárta le hivatalosan is az ügyet. A rendező megerősítette az esetet a Variety-nek. „Ennek a helyzetnek soha nem lett volna szabad megtörténnie” – mondta. “A Bank of America azonban együttműködött velem, így továbbléptünk.”

Coogler az incidens alatt a Fekete párduc második, Wakanda Forever című részét forgatta Atlantában –adta hírül a Variety. A film bemutatója novemberre várható.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com