Hírek

A feleség szemszögéből – Itt a Priscilla trailere

Miután Austin Butlerrel hatalmasat ment Baz Luhrmann filmje, az Elvis, Sofia Coppola elkészítette a történet női oldalát, Priscilla Presley-vel a főszerepben. Az A24 istállójából kikerülő film, a Priscilla címszerepében Cailee Spaenyt (Devs, Easttowni rejtélyek) láthatjuk, míg a Királyt a Csókfülke-filmekből és az Eufóriából ismerős Jacob Elordi kelti életre. 

Az életrajzi film Priscilla Presley 1985-ös Elvis és én című memoárja alapján készült, és merőben más megközelítésben mutatja be a pár kapcsolatát, mint a 2022-ben készült zenés film, mely Butlernek Golden Globe-díjat, a filmnek pedig többek között a legjobb film és a legjobb színész kategóriájában Oscar-jelölést hozott.

A Priscilla Coppola harmadik, de nem utolsó együttműködése a stúdióval, a 2013-as Lopom a sztárom (The Bling Ring) és 2020-as Felkeverve (On the Rocks) után: Edith Wharton The Custom of the Country című könyvének sorozatadaptációja is fejlesztés alatt áll.

A filmet összeszokott csapat készíti: Coppola több régi munkatársai – köztük Philippe Le Sourd operatőr, Stacey Battat jelmeztervező, Sarah Flack vágó és Tamara Deverell produkciós tervező – is részt vesznek a projektben. Coppola rendezőként, íróként és Youree Henry és Lorenzo Mieli mellett producerként is jegyzi a filmet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com